Juhlamenu

Ilta painottuu ruoan ja viinin yhdistämiseen. Keittiömestari opastaa ruoanlaitossa ja kertoo syvemmin ruokien viineistä. Viinit ovat erityisesti valikoituja juhlavuosi menuille. Kurssin kesto 4h.

Hinta 178€/hlö. + alv

Hintaan sisältyy:
Alkumalja, ruoka sekä ruokaviinit. Ammattitaitoinen opastus, reseptit ja raaka-aineet sekä keittiövälineet.

Italian ruoka ja viinit

Vitello tonnato, riisikroketti, kananmaksapate

Porcinirisottoa

Karitsan kareeta, pestoa ja kurpitsapuree

Taleggio

Mascarponesorbetti

 

Ranskalainen ruoka ja viinimatka maailman ympäri

Kampasimpukkaa, marinoitua munakoisoa, beef tartar

Tarte flambé

Vasikan poskea ja palsternakkapyree

Brilliant Savarin

Suklaafondant

 


 

Tiedustelut ja varaukset:
Pia Wahlberg
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 400 5543
teamkitchen@teamkitchen.fi