Mitä kokkikoulussa tapahtuu?

Ilta aloitetaan jättämällä työpuhelimet narikkaan, virittämällä rento hymy kasvoille ja ottamalla lasi kuplivaa käteen. Keittiömestari käy läpi illan menun ja reseptit ja jakaa osallistujat ryhmiin. Jokainen ryhmä saa yhden tai useamman, sopivan haastavan ruuanlaittotehtevän. Ketään ei jätetä tehtävän kanssa pulaan, keittiömestari opastaa kurssilaisia koko ajan rautaisella ammattitaidolla. Meillä kaikki onnistuvat ruuanlaitossa.

Kun padat ovat porisseet ja tehosekoittimet jäähtyneet, on aika siirtyä pöytään. Se on valmiiksi katettu Team Kitchenin keittiöapulaisten toimesta. Lopputulos on aina täydellinen, vähintään kolmen ruokalajin gourmetateria. Annokset tarjoillaan tekijöiden esitteleminä pöytään ja jokaiselle ruokalajille on sille sopiva juoma. Samalla vilkas keittiömme on muuttunut viihtyisäksi illallisravintolaksi.

Ilta päättyy viimeistään klo 22 (tai sopimuksen mukaan), jolloin mahat ovat taatusti täynnä ja posket luultavasti kipeinä hymyistä ja nauruista.

Ai niin, eikä meillä muuten tarvitse tiskata.