Ruokateemat

Meillä on muutamia kestosuosikkeja ruokateemoissamme. Usein inspiroidumme myös jostakin ihan uudesta. Klassikko tai uutuus, laatu on kuitenkin taattu.

  • Sesonki-menut ovat todella suosittuja. Meillä voit aina valmistaa herkkuja sesongin mukaan vaihtuvista, kauden parhaista raaka-aineista.
  • Perinteinen Italia maistuu hyvältä mieliinpainuvalla ja iloisella tavalla. Maan tunnetuimpien herkkujen joukosta löytyy lukemattomia vaihtoehtoja. Voit kokeilla pohjoisen runsaita makuja tai valmistaa etelän raikkaita herkkuja, joissa vihanneksilla on tärkeä osa. Tai haasta vaikka tiimisi pastantekokilpailuun! Siinä käsityötaito ja vikkelät sormet nousevat arvoonsa.
  • Kokeile ranskalaisia klassikoita uudella, upealla tavalla ja tutustu ranskalaisen keittiön yrttimaailmaan. Ranskalainen arkiruokakin on tavattoman hyvää juuri siksi, että yrttejä käytetään lähes jokaisessa ruokalajissa.
  • Ruoka ja viini -menu rakentaa sillan ruuan ja viinin välille. Valmistamme illallisen, maistelemme viinejä ruokailun yhteydessä ja pääsemme vertailemaan aina kahta eri viiniä jokaisen ruokalajin kanssa.
  • Shamppanjaa ja mereneläviä -kurssilla avaamme shamppanjapullon veitsellä ja nautimme tilaisuutta varten valikoituja shamppanjalajeja (3 lasillista) kolmen merellisen ruokalajin kera.
  • Jos etsit jotain ihan muuta, niin meiltä löytyy myös japanilaisia makuja ja muita aasialaisia makuelämyksiä. Mausteiden kiehtova tuoksu ja ruokien eksoottiset maut täyttävät kokkaajien aistit ja koko keittiön.

 

Tiedustelut:
Pia Wahlberg
asiakkuuspäällikkö
+358 50 400 5543
teamkitchen@teamkitchen.fi