Kockskolan info

Vår verksamhet baserar sig på vissa viktiga faktorer:

  •  Vi ordnar kurser mellan klockan 10-22.
  • Våra kurser är menade för företag, samfund och övriga grupper. Varje kurs skräddarsys enligt gruppens önskemål och därför ordnar vi inte så kallade walk-in-kurser.
  •  Kurserna är helheter med full service. Hos oss betyder det att vi har en toppkock som undervisar och även övrig personal som dukar bordet och tar hand om disken, städningen och serveringen.
  •  Som minne och för att användas vid egna middagsbjudningar får alla deltagare med sig recepten till alla rätter vi kokat tillsammans. Nästa gång någon betvivlar dina matlagningstalanger, bjud på den läckra rätten du lärde dig hos oss. Ingen tvivlan om vem som kan efter det.
  • För vem lönar det sig då att komma på kurs till oss? Vi tycker själv att vi passar utmärkt för t.ex. team som som förtjänat en belöning för välgjort jobb eller bara vill koppla av en kväll tillsammans. Vi är också ett utmärkt programalternativ för ett team som behöver lära känna varann lite bättre och bygga upp sitt samarbete.
  •  I Team Kitchen får gruppens team work helt nya dimensioner. I köket finns inte ”mitt jobb och ditt jobb” och alla har garanterat samma målsättning: en delikat middag.
  • Det är en god idé att hämta kunder och andra intressentgrupper för en kväll hos oss. Många får otaliga middagsinbjudningar och känner Helsingsforsrestaurangernas menyer utan- och innantill. Men hur många har själv deltagit i tillagningen av gourmetmiddagen?

Vi är unika – var du det också. En Team Kitchen -middag får du ingen annanstans.