Kursteman

Vi har några storfavoriter bland våra matlagningsteman, och ofta inspireras vi också av något helt nytt. En klassiker eller nyhet - kvaliteten är alltid garanterad!

  • Säsongsmenyerna är mycket populära. Hos oss kan du alltid laga delikatesser av årstidens bästa råvaror.
  • Det traditionella italienska köket låter, smakar och doftar på ett glatt och oförglömligt sätt. Bland landets kända klassiker finns otaliga oemotståndliga alternativ.  Italien som tema omfattar allt från norra Italiens mustiga smakrikhet till södra Italiens grönsaksbetonade rätter. Du kan tillexempel utamana ditt team till tävling i handgjord pasta, då står noggranna händer och snabba fingrar högt i kurs.
  • Prova på franska klassiker på ett nytt, lyxigt sätt och bli närmare bekant med de franska kökets örtiga finesser. Örter används i nästan all fransk mat, det gör att även den franska vardagsmaten är otroligt delikat.
  • Mat och Vin -menyn bygger en bro mellan maten och vinet. Vi tillreder middagen tillsammans och smakar på olika viner under middagen. Med varje maträtt provar vi på två viner för att hitta de specifika karaktärsdragen hos drycken.
  • Champagne och skaldjur. På den här kursen öppnar vi champagneflaskan och avnjuter champagner enkom valda för menyn. Det blir 3 glas champagne till en fantastisk trerätters skaldjursmiddag.
  • Om du vill uppleva något helt annat så erbjuder vi även asiatiska smakupplevelser och japanska menyer. Kryddornas fascinerande dofter och maträtternas exotiska smaker fyller deltagarnas sinnen och hela köket.

Förfrågningar:
Pia Wahlberg
Kundrelationer
+358 50 400 5543
teamkitchen@teamkitchen.fi