Hela teamet kockar

Team Kitchen är som namnet antyder, ett ställe där hela teamet lagar mat i vårt kök. Vår huvuduppgift är att ordna njutbara matlagningskurser som också bygger laganda. Till oss är alla som vill tillbringa en trevlig kväll med att lära sig nytt och njuta av matlagning och gott sällskap välkomna.

Team Kitchen grundades år 2006 och direkt från starten har vi tagit emot över tusen kunder per år. Våra mat- och vinproffs handleder och undervisar med tiotals års erfarenhet och med brinnande passion för smakupplevelser. Hos oss lyckas både nybörjare och mästare, maten är alltid läcker på våra kurser.

Kom och tillbringa en kväll med oss, du går hem inspirerad, mätt och belåten. Detta är vårt löfte.

Aktuellt

  • Köksduellen!

Dela ditt team i två grupper och tävlingen kan börja.

  • Boka i tid!

Företag, företagskunder och kompisgäng ordna sommar festen i kockandets tecken.

  • Grillkurs

Team Kitchen är enda i Findland som ordnar Weber Grill Academy grillkurser.

 Klicka för att komma vidare:

 


 

janna.jpg 

Köksmästare Janna Wahlberg-Heikonen

”Matlagning skall vara roligt och okonstlat, de bästa smakerna uppstår i en avslappnad atmosfär och med bra samarbete." Jannas utbildning är bland annat: BA inom hotell- och restaurangadministration, köksmästarfortbildning och Weset 3 wine and spirite education. Jobberfarenhet har Janna från bland annat Restaurang Solna i Helsingfors och Restaurang Brudhäll i Kökar samt Hotell Tannbergerhof och Hotell Toni Marth i Österriket

 

mark-kumlin.jpg


Mästerkocken Mark Kumlin

Marks motto i matlagnig är ”keep it simple”. Mark har erfarenhet bland annat från Stockholm, Edsbackakrog. Han är en ivrig jägare och fiskar runt omkring i Norden och Europa.Vårt kompletta kök är planerat enkom för matlagningskurser. Siemens induktionsspisar, ugnar och kylskåp representerar den nyaste teknologin i branschen. Kitechen Aid hushållsmaskiner  gör kockandet ännu roligare. Vi organiserar skräddarsydda evenemang för ert företag, era kunder eller er personal. Ta kontakt, vi berättar gärna mera!

Förfrågningar och bokningar:
Pia Wahlberg
Kundrelationer
+358 50 400 5543
teamkitchen@teamkitchen.fi