Jubileumsmenyer

Kvällens tyngdpunkt ligger på mat och vin. Köksmästaren undervisar i matlagning samt berättar ingående om vinerna som är specifikt utvalda för våra jubileumsmenyer. Kursen tar 4h i anspråk. 

Pris 182€/pers. + moms

I priset ingår:
Fördrink, mat och viner till maten. Professionell handledning, recepten, ingredienser och redskap. 

Mat och viner från Italien

Vitello tonnato, riskrokett, kycklingleverpastej

Porcinirisotto

Lammrack, pesto och pumpapuré

Taleggio

Mascarponesorbet

 

Fransk mat med viner från hela värden

Kammussla, marinerad aubergine, beef tartar

Tarte flambé

Kalvkind med palsternackspuré

Brilliant Savarin

Chokladfondant



Förfrågningar och bokningar:
Kundrelationer
Pia Wahlberg
+358 50 400 5543
teamkitchen@teamkitchen.fi