Koko tiimi kokkaa

Team Kitchen on nimensä mukaisesti keittiö, jossa tiimit kokkaavat. Päätehtävämme on järjestää asiakkaillemme nautinnollisia ja yhteishenkeä nostattavia ruuanlaittokursseja. Meille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat viettää mukavan illaan kokaten, oppien ja hyvästä seurasta nauttien.

Team Kitchen on perustettu 2006 ja alusta lähtien meillä on käynyt vuosittain yli tuhat asiakasta kokkaamassa. Ruoka- ja viiniammattilaisemme opastavat ja opettavat kymmenien vuosien amattitaidolla ja palavalla intohimolla makuelämyksiin. Kurssilla pärjäävät niin aloittelijat kuin mestaritkin, meidän kursseillamme ruoka on aina herkullista.

Tule viettämään ilta kanssamme, poistut inspiroituneena ja ihanan kylläisenä. Tämä on lupauksemme.

Ajankohtaista

 

Kaksintaistelu keittiössä!

Jaa ryhmäsi kahteen ja osallistu kaksintaisteluun.

Jännittävän kilpailun tavoitteena on valmistaa kolmen ruokalajin illallinen.

Tuomari kertoo säännöt ja käy läpi reseptiikkaa sekä antaa vinkkejä tiimeille.

Sen jälkeen 60 minuutin tiukka kaksintaistelu alkaa.

Kun aika päättyy ja ruoat ovat valmiit kukin joukkue jättää yhden annoksen keittiöön arvosteltavaksi ja siirtyy nauttimaan tekemästään ruoasta.

Ruokailun jälkeen seuraa palkintojen jako!fiiliskuva2016-3.jpg

Grillikausi jatkuu!

Weber Grill Academy kurssit ovat tällä, tule oman porukan tai asiakkaiden kanssa kokeilemaan uusinta uutta Weberin grillimaailmasta ja oppimaan parhaat niksit, grikausi jatkuu.

 

GRILLATAAN!

Grillattuja kasviksia

Savustettua lohta

Grillattu entrecote

Grillattua salaattia

Grillattua punajuurta

Grillattu ananas

Team Kitchen jäätelöä

 


 

janna.jpg 

Keittiömestarimme Janna Wahlberg 

"Ruoanlaiton pitää olla hauskaa ja vaivatonta. Parhaat maut syntyvät rennossa ilmapiirissä ja hyvässä yhteishengessä." Jannan koulutustaustasta löytyy mm: Hotelli- ja ravintolajohtamisen BA, keittiömestarikoulutus Turun ammattikorkeakoulussa. Työkokemusta mm. Ravintola Solnassa Helsingissä, Ravintola Brudhällissä Kökarissa sekä Hotell Tannbergerhofissa ja Hotelli Toni Marthissa Itävallassa.

 

mark-kumlin.jpg

Huippukokki Mark Kumlin

Markin motto kokkailussa on "Keep it simple". Mark on hakenut kokemusta muun muassa Tukholman Edsbackakrogista. Hän on innokas metsästäjä ja kalastaa ympäri Pohjoismaita ja Eurooppaa.Täydellinen keittiömme on suunniteltu erityisesti kokkauskursseja varten. Siemensin induktioliedet, uunit ja jääkaapit edustavat alan tuoreinta teknologiaa. Kitchen Aidin keittiökoneet sekä WMF-paistinpannut tuovat iloa kokkaamiseen. Järjestämme räätälöityjä tapahtumia yrityksellenne, asiakkaille tai henkilöstölle. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Tiedustelut ja varaukset
Asiakkuuspäällikkö
Pia Wahlberg
+358 50 400 5543
teamkitchen@teamkitchen.fi