Koko tiimi kokkaa

Team Kitchen on nimensä mukaisesti keittiö, jossa tiimit kokkaavat. Päätehtävämme on järjestää asiakkaillemme nautinnollisia ja yhteishenkeä nostattavia ruuanlaittokursseja. Meille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat viettää mukavan illaan kokaten, oppien ja hyvästä seurasta nauttien.

Team Kitchen on perustettu 2006 ja alusta lähtien meillä on käynyt vuosittain yli tuhat asiakasta kokkaamassa. Ruoka- ja viiniammattilaisemme opastavat ja opettavat kymmenien vuosien amattitaidolla ja palavalla intohimolla makuelämyksiin. Kurssilla pärjäävät niin aloittelijat kuin mestaritkin, meidän kursseillamme ruoka on aina herkullista.

Tule viettämään ilta kanssamme, poistut inspiroituneena ja ihanan kylläisenä. Tämä on lupauksemme.

Ajankohtaista – Kaksintaistelu keittiössä!

Yrityksen tiimille, avainasaikkaillesi, kaveriporukalle kesäjuhlat kokkailun merkeissä. Varaa ajoissa! 

Ajankohtaista – Grillikurssit

Ainoana Suomessa, Weber Grill Academy -grillikursseja. Uusia grillausvinkkejä kesälle.

Weber Grill Academy kurssit ovat täällä, tule oman porukan tai asiakkaiden kanssa kokeilemaan uusinta uutta Weberin grillimaailmasta ja oppimaan parhaat niksit.


 

janna.jpg 

Keittiömestarimme Janna Wahlberg-Heikonen

"Ruoanlaiton pitää olla hauskaa ja vaivatonta. Parhaat maut syntyvät rennossa ilmapiirissä ja hyvässä yhteishengessä." Jannan koulutustaustasta löytyy mm: Hotelli- ja ravintolajohtamisen BA, keittiömestarikoulutus sekä Weset 3 wine and spirits education. Työkokemusta mm. Ravintola Solnassa Helsingissä, Ravintola Brudhällissä Kökarissa sekä Hotell Tannbergerhofissa ja Hotelli Toni Marthissa Itävallassa.

 

mark-kumlin.jpg

Huippukokki Mark Kumlin

Markin motto kokkailussa on "Keep it simple". Mark on hakenut kokemusta muun muassa Tukholman Edsbackakrogista. Hän on innokas metsästäjä ja kalastaa ympäri Pohjoismaita ja Eurooppaa.Täydellinen keittiömme on suunniteltu erityisesti kokkauskursseja varten. Siemensin induktioliedet, uunit ja jääkaapit edustavat alan tuoreinta teknologiaa. Kitchen Aidin keittiökoneet sekä tuovat iloa kokkaamiseen. Järjestämme räätälöityjä tapahtumia yrityksellenne, asiakkaille tai henkilöstölle. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Tiedustelut ja varaukset
Asiakkuuspäällikkö
Pia Wahlberg
+358 50 400 5543
teamkitchen@teamkitchen.fi