Esittely

Keittiö, jossa tiimit kokkaavat

Team Kitchen on nimensä mukaisesti keittiö, jossa tiimit kokkaavat. Päätehtävämme on järjestää asiakkaillemme nautinnollisia ja yhteishenkeä nostattavia ruuanlaittokursseja. Meille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat viettää mukavan illaan kokaten, oppien ja hyvästä seurasta nauttien.

Team Kitchen on perustettu 2006 ja alusta lähtien meillä on käynyt vuosittain yli tuhat asiakasta kokkaamassa. Ruoka- ja viiniammattilaisemme opastavat ja opettavat kymmenien vuosien amattitaidolla ja palavalla intohimolla makuelämyksiin. Kurssilla pärjäävät niin aloittelijat kuin mestaritkin, meidän kursseillamme ruoka on aina herkullista.

Tule viettämään ilta kanssamme, poistut inspiroituneena ja ihanan kylläisenä. Tämä on lupauksemme.

Keittiömestari Janna Wahlberg-Heikonen

"Ruoanlaiton pitää olla hauskaa ja vaivatonta. Parhaat maut syntyvät rennossa ilmapiirissä ja hyvässä yhteishengessä."

Jannan koulutustaustasta löytyy mm: Hotelli- ja ravintolajohtamisen BA, keittiömestarikoulutus sekä Weset 3 wine and spirits education. Työkokemusta mm. Ravintola Solnassa Helsingissä, Ravintola Brudhällissä Kökarissa sekä Hotell Tannbergerhofissa ja Hotelli Toni Marthissa Itävallassa.

Team Kitcheniä Janna on vetänyt 14 vuotta.

Keittiömestari Kati Laszka

”Ruoasta ja kokkaamisesta voi nauttia kaikilla aisteilla”

Kokin ja keittiömestarin työt ovat vieneet Katin useisiin Helsingin huippuravintoloihin kuten Savoy ja G.W.Sundmans. Keittiöpäällikkönä Suomen Kansallisoopperassa hän vastasi talon ruokatuotteesta ja keittiötoiminnoista lähes neljä vuotta. Tällä hetkellä erilaisten kokkauskeikkojen lisäksi Kati työskentelee myös ruokakuvaajana.

Assistentit Lene ja Emilia

Team Kitchenin ihanat assistentit auttavat asiakkaita ja tiskaavat illan tiskit.

 

Me olemme erilaisia – ole sinäkin. Team Kitchen -illallista et saa mistään muualta.