Om oss

Hela teamet kockar

Team Kitchen är som namnet antyder, ett ställe där hela teamet lagar mat i vårt kök. Vår huvuduppgift är att ordna njutbara matlagningskurser som också bygger laganda. Till oss är alla som vill tillbringa en trevlig kväll med att lära sig nytt och njuta av matlagning och gott sällskap välkomna.

Team Kitchen grundades år 2006 och direkt från starten har vi tagit emot över tusen kunder per år. Våra mat- och vinproffs handleder och undervisar med tiotals års erfarenhet och med brinnande passion för smakupplevelser. Hos oss lyckas både nybörjare och mästare, maten är alltid läcker på våra kurser.

Kom och tillbringa en kväll med oss, du går hem inspirerad, mätt och belåten. Detta är vårt löfte.

Köksmästare Janna Wahlberg-Heikonen

”Matlagning skall vara roligt och okonstlat, de bästa smakerna uppstår i en avslappnad atmosfär och med bra samarbete."

Jannas utbildning är bland annat: BA inom hotell- och restaurangadministration, köksmästarfortbildning och Weset 3 wine and spirite education. Jobberfarenhet har Janna från bland annat Restaurang Solna i Helsingfors och Restaurang Brudhäll i Kökar samt Hotell Tannbergerhof och Hotell Toni Marth i Österriket.

Team Kitchen har Janna drivit i 14 år.

Köksmästare Kati Laszka

”Av matlagning och mat kan man njuta med alla sinnen”

Kock och köksmästar arbetet har fört Kati till flere av Helsingfors toppresturanger som Savoy, G.W.Sundmans. Som kökschef på Finlands national opera ansvarade hon över husets matprodukter och köksproduktion i närmare fyra år. Just nu jobbar Kati freelance med olika kockuppdrag samt mat fotografering.

Assistenter Lene och Emilia

Team Kitchens duktiga och glada assistenter hjälper kunderna och diskar kvällens disk.

 

Vi är unika – var du det också. En Team Kitchen -middag får du ingen annanstans.